Ik ben Mirjam Knaapen, nu 42 jaar en moeder van 2 kinderen van 16 en 18 jaar. Ik heb altijd gewerkt als secretaresse / managementondersteuner, maar heb ervoor gekozen deze praktijk op te gaan zetten.

Hoe is dat eigenlijk zo gekomen?

Een jaar of 5 geleden kreeg ik een cadeaubon voor een cursus "40 dagen Suikervrij". Die cursus heb ik gedaan en mijn interesse voor voeding was gewekt. En dan vooral wat voeding met je gezondheid kan doen. In de afgelopen jaren heb ik heel veel kookboeken verzameld, waarbij mijn voorkeur steeds meer uit is gegaan naar de Paleo leefstijl. Door (met vallen en opstaan) mijn voedingspatroon aan te passen naar Paleo, ben ik bijna 10 kilo afgevallen, heb ik mijn symptomen van fibromyalgie heel sterk verminderd en voel ik me stukken fitter en energieker dan een paar jaar geleden.

Hierdoor is de wens ontstaan om anderen te gaan helpen om hetzelfde te bereiken. Hiervoor heb ik vorig jaar de cursus Natuurvoedingsadviseur van CIVAS gevolgd. Met alle ervaringen heb ik nu voldoende kennis om anderen te helpen hun leefstijl en voedingspatroon aan te passen om hiermee de eigen gezondheid te ondersteunen en te verbeteren.

Dus denk je dat ik jou kan helpen? Stuur me dan een mailtje via info@puuretenlekkerleven.nl of bel/app me op 06-38163505. Ik sta voor je klaar!