Nu 2018 op zijn einde loopt, is het voor veel mensen tijd om te reflecteren op het afgelopen jaar. Had je jezelf doelen gesteld voor 2018 en heb je die ook gehaald? Of heb je het afgelopen jaar het heel erg druk gehad met alles en iedereen, maar heb je jezelf daarbij verwaarloosd? Veel mensen zetten onbewust hun eigen lijf en gezondheid onderaan het lijstje met prioriteiten, terwijl je gezondheid juist bovenaan zou moeten staan!

Waarom? Omdat jouw gezondheid bepaalt in hoeverre je kunt doen wat je wilt. Een gezond en fit lichaam stelt je in staat om bijvoorbeeld die wintersportvakantie te kunnen doen, of je kunt lekker op een warme zomerdag een lange fietstocht maken met je gezin. Of je hebt energie om na een lange werkdag nog je huishouden te doen of een leuke cursus te doen om wat nieuws te leren.

Als je slecht voor je lijf (en dus jezelf ;-)) zorgt, uit zich dat in vermoeidheid, futloos zijn, overgewicht en allerlei vage klachten. Ik kan je helpen om 2019 goed te beginnen door jezelf (en je voeding!) bovenaan het lijstje te zetten vanaf de eerste week.

Hoe? Ik bied een traject aan van 12 weken, wat start op maandag 7 januari 2019. Hierin wil ik graag samen gaan werken aan een gezond lichaam, door je voedingspatroon onder de loep te nemen en stapsgewijs aan te passen. De prijs van dit traject is € 150,= en omvat een uitgebreide intake van (ongeveer) een uur. In deze afspraak bepaal je zelf je doel en maken we samen een voedingsplan. In de weken daarna volgen er 5 afspraken van een half uur waarin we bespreken hoe het gaat en waar je nog tegenaan loopt.

Zie jij het wel zitten om met mij dit traject te starten? Mail me dan op info@puuretenlekkerleven.nl of bel naar 06-38163505.

Liefs, Mirjam