Zie jij ook door de bomen het “voedings”bos niet meer?

“Vetten zijn slecht, vetten zijn goed, vegetariërs zijn geitenwollensokken-types, je wordt dik van suikers, je wordt dik van vet, Cola Light is goed voor de lijn, zoetstoffen zijn gevaarlijk” enzovoorts enzovoorts…

Of weet je van jezelf eigenlijk wel dat je niet zo heel gezond eet en wil je dat veranderen, maar je weet niet waar je moet beginnen? Of wil je gewoon meer kennis over wat nu wel of niet gezonde voeding is?

Schrijf je dan nu in voor de cursus “Gezonder eten in 21 dagen”!

In deze online cursus, krijg je elke dag van mij een mailtje. In elk mailtje leg ik je iets uit over voeding, geef ik je tips en tricks en soms een leuk recept om stap voor stap gezonder te gaan eten.

Waarom 21 dagen? Het is bewezen dat je ongeveer 21 dagen nodig hebt om een nieuwe gewoonte aan te leren. De gewoonte die ik je wil leren is in ieder geval om je bewust te zijn van wat je in je mond stopt en daar met deze kennis bewustere keuzes in te maken.

Voor wie is deze cursus bedoeld? Deze cursus is vooral bedoeld door mensen die nog niet erg bewust met voeding bezig zijn en er nog niet zo heel erg veel van weten. Dus als je meer wilt weten over voeding, of tips nodig hebt om je voedingspatroon stap voor stap aan te passen, ben je bij mij aan het juiste adres! De cursus is laagdrempelig geschreven en daardoor toegankelijk voor iedereen.

Wat kun je verwachten?

Elke dag krijg je van mij een mailtje. Geen enorme lappen tekst, maar gewoon duidelijke informatie over het onderwerp waar ik die dag over schrijf.

Aan het eind van de cursus ontvang je van mij alle mails in een overzichtelijk e-book.

Tijdens de cursus kun je mij elke dag vragen stellen, zowel per mail als via berichtjes op mijn Facebookpagina https://www.facebook.com/puuretenlekkerleven/

Klik hieronder en meld je aan!

De cursus kost nu maar € 19,= en een dag na jouw aanmelding van start.

Wacht dus niet langer en schrijf je nu in!

Inschrijven