Maand: mei 2018

Wat kan ik voor jou betekenen?

Wil jij meer weten over gezonde voeding?

Ben jij het zat om steeds maar weer moe te zijn, buikpijn te hebben, of gewoon niet lekker in je vel te zitten? Wil je de weegschaal eindelijk eens naar beneden zien gaan, in plaats van alleen maar naar boven?
Lees je alle berichten over wat nu wel en niet goed voor je is en wil je nu eindelijk wel eens weten hoe het echt zit?

Ik kan je helpen!
Door mijn eigen ervaringen en natuurlijk de nodige kennis, kan ik je helpen om:
– inzicht te krijgen in je huidige voedingspatroon;
– je gezondheid te verbeteren aanpassingen in wat je eet en/of drinkt;
– aandacht te besteden aan je leefstijl in bredere zin;
– te leren waar je op moet letten tijdens het boodschappen doen;
– af te vallen, door middel van het aanpassen van je voedingspatroon.

Waarom zou je nu juist met mij in zee gaan? Omdat ik weet hoe lastig het is om je voedingspatroon aan te passen. Ik weet hoe belangrijk het is om je valkuilen te ontdekken en deze te leren omzeilen. En ik ben zelf ook echt niet perfect. Ik heb nog steeds geregeld dagen dat ik ongezonde keuzes maak, maar dat is oké. Ik heb geleerd dat eten ook wel leuk moet blijven!

Neem contact met mij op via info@puuretenlekkerleven.nl of 06-38163505. We kunnen dan samen kijken waar je graag ondersteuning bij zou willen hebben. Alleen online coaching behoort ook tot de mogelijkheden!

Openingskorting!

Deze maand start ik officieel met mijn praktijk als voeding- en leefstijlcoach! Om dit te vieren, geef ik de hele maand mei en juni 25% korting op de tarieven zoals deze op mijn website vermeld staan.

Dus aarzel niet langer als je wat ondersteuning kunt gebruiken op het gebied van je gezondheid. Ik kijk samen met jou naar je huidige voedingspatroon en wat je zelf anders zou willen zien. We maken dan een voedingsplan wat ook echt past bij jou, zodat het je ook lukt om de aanpassingen door te voeren èn ook vol te houden!

Ik ben er om jou te ondersteunen, dus jij bepaalt uiteindelijk hoe de begeleiding eruit gaat zien!

Wie weet tot snel?